Biografia

El Xavi va néixer a Sabadell, un calorós 27 d'agost del 83. Calorós, com a mínim per la seva mare. Des d'aleshores ha fet moltes coses... ara bé, així que siguin rellevants com per posar-les en una web..., doncs treballar a la ràdio i treure el cap a la tele.

Va començar al 2008 a El Matí i la mare que el va Parir, de Ràdio Flaixbac i després va passar pel Fricandó Matiner de RAC105. Quan va descobrir que es podia fer ràdio sense haver de matinar, va picar la porta de la ràdio convencional i va entrar a Catalunya Ràdio, formant part de la "Tribu de Catalunya Ràdio", i col·laborant a "El Club de la Mitjanit" i al Matí de Catalunya Ràdio.

Des del 2016 arriba l'oportunitat de presentar l'APM a Catalunya Ràdio, i des d'aleshores l'APM és el referent humorístic de Catalunya Ràdio. De dilluns a divendres, de 18 a 19 de la tarda.

El món de la TV també ha hagut de patir al Xavi, primer al Club de la Mitjanit d'Esport 3, actualment el programa es diu "Onze", on setmanalment hi col·labora. A més, també ha aparegut en altres programes de TV3, com el Planta Baixa, Crackòvia, Tarda Oberta, o el No Tenim Vergonya.

També fa feines de doblatges habitualment per l'APM de TV3, i per falques publicitàries. I si aneu molt desesperats li podeu demanar que us casi, que també ha oficiat casaments, pobre noi.

Com a anècdotes destacables, el Xavi és sord d'una orella des de naixement i va trigar 2 anys a descobrir que els auriculars que es posava cada dia per fer ràdio, fallaven d'una orella, clar... com no hi sent... pobre noi...

Xavi Cazorla. Biografia

Vaig néixer a Sabadell l'agost del 83. Em vaig avançar 2 setmanes, és l'únic cop a la vida que he anat d'hora.
Sóc el típic noi sord d’un oïde (que no rep cap subvenció de la Generalitat per ser-ho), que per compensar aquesta sordesa es dedica a fer ràdio i veus extranyes, imitant a tot tipus de personatges. Guionista, humorista i imitador. A més, sóc autònom, i per això tampoc rebo cap subvenció de la Generalitat.

I una mica la seva vida és això. Ja es veu que això s'està omplint tontament, perquè sembli que ha fet moltes coses, però vaja...

Es comenta que cuino un trinxat de la Cerdanya bastant fi...

 

 

QUÈ ESTÀS FENT AMB LA TEVA VIDA?apm-foto

 

 

 

 

 

De dilluns a divendres, de 18 a 19, presentant l’APM?, a Catalunya Ràdio, amb l'Ernest Codina i el Joel Diaz

I els dijous, cap a les 00:15, passo per El Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio i Esport 3, per destapar les misèries de tots els que passen pel programa, al Follow Garriga.

Faig doblatges posant veus de tot tipus de personatges a l'APM de TV3.

Abans d’això, he passat pel Matí de Catalunya Ràdio, La Tribu de Catalunya Ràdio, el Fricandó Matiner de RAC105 o “El Matí i la Mare que el va Parir” de Ràdio Flaixbac. Eren altres temps, jo era jove i dormia 5 hores al dia…

També he tret el cap per la TV3, la nostra, la de tots, al No Tenim Vergonya, al Planta Baixa o al Crackòvia.

TELEVISIÓ
Vaig sortir 2 dies al Crackòvia de TV3, i ho vaig petar tant que no hi vaig tornar més.

ESPECTACLES

Actuo en festes i esdeveniments privats, personalitzant cada espectacle segons el què calgui.

Presento coses així en general, com actes, entregues de premis o si t’agrada una noia te la puc presentar.

CASAMENTS

Diga-li mestre de cerimònies, diga-li jutge, diga-li mossén… Però en el meu temps lliure em dedico a casar gent, amb cerimònies totalment diferents, divertides i plenes de personatges famosos.
A dia d’avui, encara no he oficiat cap divorci. Tot arribarà…

DOBLATGE
He fet petits papers de doblatge en campanyes publicitàries, tampoc era la Coca Cola, però s'ha d'omplir la biografia...

Foto Crackovia